fredag 18. mai 2012

En liten oppdatering fra en noen kg større Nina...

Beklager sjeldne innlegg, men i og med at bloggen hovedsakelig er en "holde-venner-og-familie-oppdatert-på-livet-i-Kenya-blogg" tenker jeg at jeg slipper litt unna. Ikke har jeg veldig mye spennende å meddele heller.

De siste ukene har heldigvis gått raskt. Ukene har forsvunnet til jobbing som vikar på Eikeli, eksamenslesing, svømming i Nadderudhallen og treff med gode venner. Kan heller ikke legge skjul på at det har gått med noen timer på sofaen - merker jo at det nærmer seg fødsel med stormskritt! Energinivået er naturlig nok noget lavere enn normalt, men sytes jeg klarer meg riktig så bra.

Jon-Andreas kommer (takk og lov) til Norge på mandag og da skal jeg puste lettet ut! Ikke at jeg egentlig har vært så engstelig for å være alene hjemme, men 5 uker er litt i det meste laget. Høygravid eller ei. Alltid hyggeligere å være sammen! Men nå er det ikke mange dagene igjen og jeg gleder meg stort. Så fra tirsdag av kan snuppa bare få lov til å komme, hadde jo vært kjekt om jeg klarte å ta eksamen først, men går det ikke så går det ikke. Enkelt og greit.

Kameraet har ligget mye i Kleivveien siden påske, men her er noen få glimt i fra den siste tiden:












































Snakkes!