mandag 12. september 2011

Helg i Nairobi...

...og omegn.

Litt lange opphold mellom hvert innlegg, jeg beklager det, men det har bare ikke vært så mye spennende å fortelle om.

Men nå, siden siste innlegg, har det i alle fall skjedd litt.

1. Vi har fått to nye venner. Kristin og John Anders flyttet til Nairobi for litt over to uker siden og vi har allerede rukket flere middager sammen. Riktig så trivelig!

2. Sammen med Amal og sønnen var vi på en dagstur til Naivasha, rettere sagt Crescent Island. Dette er et av få steder i Kenya der en har lov til å vandre rundt sammen med ville dyr. Her så vi giraff, zebra, gru, vannbukk og utallige antilopetyper. I vannet er det også en masse flodhester, men for å se dem er det best å ta en båtsafari. Neste gang får det bli båtsafari og picnik under et tre på Crescent Island!


 En blind gnu.





Her kunne det visstnok bo hyener. Heldigvis kom de aldri opp i dagslys!

Hit skal vi tilbake!

3. Vi har endelig kjøpt oss to solstoler til hagen.



4. På søndag var vi på lunsj hos Raymond og kona (aner ikke hvordan jeg skal skrive navnet hennes). Menyen fikk vi på en tavle. Nice! Liker å bli kjent med folk som er like glade i å lage mat som meg.



En riktig så trivelig søndags formiddag!

I dag er det ekstremt grått og trist i Nairobi. Det regnet helt fra vi sto opp og til lunsj, noe vi aldri har opplevd før. Heldigvis har det nå sluttet, men tror likevel jeg skal lage meg en kopp med kakao! Må jo benytte sjansen for litt innekos når den kommer.

Ha en strålende uke alle sammen!

(Og hvis noen har lest dagens nyheter om Lamu - ikke vær engstlig - vi skal bo på Shela Beach til helgen, "turiststedet" på Lamu, og tror dessuten at sikkerheten på den lille øyen blir betraktelig større de neste ukene...)


1 kommentar: