onsdag 2. februar 2011

Hverdager...

Også her...

Så ikke så veldig mye spennende å skrive om.
Men kan jo nevne noe av hva vi har drevet med de siste dagene:

- Vi klarte en dag å låse oss ut av huset. Hushjelpen hadde hevet inn nøkkelen under døren, i god tro om at vi hadde en ekstra nøkkel (som vi i utgangspunktet har, men ikke vet hvor er...). Heldigvis jobbet KK-vaktene veldig dedikert og fikk tilslutt lirket den frem! Et av vinduene ved døren var heldigvis åpent.



- Jeg har skrevet ferdig første oppgave til NKS. Den handlet om begrepene integrering og inkludering + en beskrivelse av hvordan man kunne jobbe med holdninger til funksjonshemmede barn på en hvilken som helst institusjon. Faktisk ganske så spennende!

- Jeg har laget en ny porsjon fruktpakker til frokostsmoothie`n. 



- Jeg har spist lunsj med Ida og Olav. På mandag var vi på Zen Garden, mens i går spiste vi hos dem. Olav var 6 måneder, så det måtte feires med vafler (til oss selvfølgelig).




Her er Ida joggende i deres fantastiske hage (litt desperat etter å få Olav til å sove):


Ellers er det ikke så mye nytt. Jeg styrer med å få lastet opp litt bilder til FotoKnudsen slik at mamma og Randi kan ta med litt bilder nedover. De kommer om halvannen uke og det blir stas! Utfordringen er at nettverket er så ufattelig tregt, så dette kan fint ta resten av dagen.

Andre ting (enn at mamma og Randi snart kommer) som vi kan glede oss til:
- middag på en nyåpnet sjømatrestaurat med en knallhyggelig gjeng i morgen 
- hentig av et nytt lass møbler på fredag
- hyttetur til Rift Vally med Ida, Lars og Olav til helgen

Ha en fortsatt finfin onsdag!

4 kommentarer:

  1. Ok, nominalfrasa "hyttetur til Rift Valley" er kanskje av dei meir absurde eg har lese i det siste... Tenk at dette er kvardagen din, Nina, det er noko anna enn ein grå norsk vinter. Det er godt å lesa at de trivst!

    SvarSlett
  2. Ganske sprøtt til tider, men veldig artig!

    SvarSlett
  3. Digge fruktposer! Tomatene her i landet er grusomme for tiden. Det eneste som duger er perle og import. Jeg vil ha SOL OG VARME!

    SvarSlett
  4. Kom hit!!! Her er det 27-30 grader hver dag nå:)

    SvarSlett