fredag 25. mars 2011

Amboseli - here we come!

Til tross for at vakten vår i går bulket bilen, setter vi om noen timer av gårde mot Amboseli nationalpark sammen med Amal og en canadisk venn.

(Bilhistorien kort fortalt - vakten vår spurte om han kunne rygge bilen vår ut av en vanndam i går morres. Siden han hadde gjort dette før gav vi han bilnøklene. Han rygget, men så bestemte han seg for å sette den i Drive igjen og kjørte så i høy fart rett inn i et tre. IDIOT!!!! Ingen forstår hvordan dette er mulig! Det ble en fin bulk på venstre side av støtfangeren. Jeg stakk innom et bilverksted i går for å høre hva som måtte fikses og de mente skjermen måtte tas av, rettes ut og deretter lakkeres på nytt. Til den nette sum av 12 500 ksh - noe som er ordentlig dyrt for å fikse ting på bilen her (ca 1000kr). Så vi har funnet ut at vakten vår skal få betale noe av dette selv på avbetaling. Noen konsekvenser må det jo få.)

Tilbake til i dag.


Hit skal vi! (bildet er også lånt fra denne nettsiden)

Det tar ca fire timer å kjøre til Amboseli og vi skal bo på Kibo Safari Camp. Stedet ligger rett under Kilimanjaro og er kjent for alle sine elefanter. Tror vi skal overleve!

Men, nå er endelig strømmen tilbake, så jeg får se å hive rundstykkene inn i ovnen og deretter steke noen cookies. Må jo ha med litt niste på veien. 

Ha en riktig så fin helg alle sammen! 

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar