lørdag 19. mars 2011

Regn ute, hygge inne!

Nå kan det se ut til at regnet har kommet for å bli. De to siste dagene har det regnet kraftig på ettermiddagen og kvelden. Siden vi ikke har hatt regn siden november/desember (bortsettfra to dager når mamma og Randi var på besøk), syntes jeg egentlig det er litt deilig å høre det styrte ned. Og når det i tillegg er fint på dagtid, med temperaturer mot 30 grader, kan man i alle fall ikke klage! Farlig hvor fort man blir vant til sol og varme. Men vi har kjøpt inn en stort lass med ved og er klare for hygge forran peisen. 

Vi innviet innehyggeperioden i går kveld med middag hos Ida, Lars og Olav. Ida og Lars sto for viner fra Sør-Afrika og dessert og jeg sto for tre andre retter. 
Menyen ble altså slik;

Chevrè med akasiehonning
Musserende rosèvin 

Chili, ingefær og hvitløksmarinerte scampi på sitrongress med mangosala 
Cabernet Savignon 

Urtegratinert hummer med stekte poteter, blomkålpurre og cremè fraiche med urter og sitron.
Chardonnay

Pavlova og sjokolade
Kaffe





I dag skal Jon-Andreas ut og sykle med en ny sykkelkompis og vi skal ut å spise indisk med noen svensker i kveld. I morgen, om været holder, skal vi med Amal til "ettellerannet" Hills (husker ikke navnet) og gå på tur. Det blir kjekt!

Ha en riktig god helg!

1 kommentar:

  1. Dette var virkelig en herskapelig aften! Vi storkoste oss og var ikke sultne før til lunsj dagen etter... Eneste kommentar til menyen er at vi konsumerte en Sauvignon Blanc til scampien ;)

    SvarSlett