tirsdag 12. oktober 2010

Endelig!

Endelig er det litt aktivitet nede i sør. Hoppet litt bukk i FN-byråkratiet i Nairobi og tok direktekontakt med de som er ansvarlige for flyttelasset vårt. Det var serviceinnstilte og hurtigarbeidende folk! Endelig skjer det noe på den fronten også. Nå har vi fått tilsendt forsikringsskjema hvor vi skal fylle inn alt av ting vi legger i flyttelasset, og estimere verdien i tillegg. Maks 24 000 dollars, men det skal vel gå greit. Ellers så har vi 1500 kg, eller omtrent 9 kubikk å fylle opp. Det fine er at de tok det som passet oss best. Altså mer enn 9 kubikk så lenge det er under 1500 kg :) Ellers er UD ivrig på å gjennomføre møte før jeg drar. Dermed ryker søndagsflighten til nairobi som vi i utgangspunktet tenkte. Men det blir avreise i løpet av neste uke da de årlige møtene mellom UN-HABITAT og Norge skal gjennomføres 25-27 oktober, og de skal jeg visstnok være med på... Det mest realistiske nå er vel kanskje første dag på kontoret fredag 22. oktober, men vi holder dere oppdatert!

2 kommentarer:

  1. Hvis det er noen som leser dette da :)

    SvarSlett
  2. Oj, oj! Snart avreise! Artig! Jeg håper dere oppdaterer litt hyppigere når dere kommer ned (selv om dette innlegget kom veldig raskt etter det forrige) ;)

    Dette med folketrygden. Nå får dere svi på pungen for at dere ikke øsnker å være nordmenn i Norge ;) Må dere tegne dyre private forsikringer eller er dere tilfredsstillende dekket gjennom FN?

    K

    SvarSlett