søndag 31. oktober 2010

Boligjakt

Nå har vi vel sett på syv hus, alle relativt nærme FN-området. Utfordringen vår er å finne et hus (vi har bestemt oss for hus, ikke leilighet) som er lite nok. Her nede er husene som er aktuelle veldig veldig store! Vi snakker gigantiske! Så ikke så lett å finne ett som er passe stort. Men - vi har heldigvis ett i kikkerten:) Huset ligger i Runda, ca 10 min i bil fra FN-området. Området er stort sett bebodd av diplomater og ambasadefolk, derfor blir det sett på som veldig sikkert. Noe som teller mye! Huset har fire soverom, tre bad, en stue med peis, en liten spisestue, et lite kjøkken, veranda, uteplass, hage og en liten "avdeling" til hushjelp. Eneste minuset med huset er at kjøkkenet og badene er litt slitene. Men i forhold til de andre husene vi har sett, har huset mye mer sjarm, derfor ser det kanskje ut til at det kan bli det. En mulighet er at vi får pusset litt opp på kjøkkenet og evt bad mens vi bor der, mot avslag i husleie. Nå ser det kanskje ut til at vi får sett på det en gang til i morgen og da blir det litt enklere å ta en avgjørelse:)

Bortsett fra husjakt, har vi bare storkost oss i helgen. På lørdag formiddag trente vi og lå vi ved bassenget på FN-området. Deretter dro vi til Westgate, et kjøpesenter i Westland, der kikket vi litt rundt (overraskende mye bra) før vi gikk på kino. Vi skulle egentlig se facebookfilmen, men fikk tydligvis feil billetter, så vi endte opp med en film med Zac Efron. Charlie St. Cloud tror jeg den het. Ingen stor film, men var litt sent å begynne og lete etter den andre når filmen først hadde startet. Vi får se den andre en annen gang:) Etter kinoen tok J-A meg med til den indiske restauranten han var på tidligere i uken. God mat!! Litt artig også, du kunne ikke på noen måte se at det var en restaurant i huset, bare en dør inn i en bakgård. Der var det stort sett også bare indere, og det er jo et godt tegn. Skal helt klart spise der igjen!

I dag satt vi litt ute i hagen på stedet vi bor, før vi dro til Lars, Ida og lille Olav. Lars jobber også i HABITAT, men i en annen avdeling enn J-A, mens Ida er i fødselspermisjon. Et veldig hyggelig nytt bekjentskap! Derifra dro vi videre til noen venner av Lars og Ida, som arrangerte hagefest. Masse folk, god mat og også veldig hyggelig. Må nevne at vertskapet er hadde en enorm hage, som inkluderte en egen bananplantasje, hvor kult er ikke det!?! Vi måtte riktig nok reise litt tidlig, for vi skulle se på et nytt hus. Ender ikke opp der, men greit å ha sett det.

Nå sitter vi ute i hagen igjen, men et glass vin, bok og en sigar (J-A). Solen har akkurat gått ned, så nå er det ikke lenge igjen til det blir mørkt. Rurigi house, der vi nå bor, ligger rett ved en elv, så det er ufattelig med fugle- og dyrelyder her. Herlig å bare sitte og høre på lydene!

Vi snakkes!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar