søndag 22. mai 2011

Atter en helg er over

Og jeg psyker meg opp til være 1 1/2 uke alene hjemme. I kveld reiser Jon-Andreas først til Geneve, deretter New York City og Washington. Skulle veldig gjerne vært med, men det er ikke akkurat billig å fly til USA her ifra, så det får bli en annen gang! Jeg får hygge meg hjemme med Charlie. (Hjelper også litt at Brett bor her frem til 1.juni, da er jeg i alle fall ikke alene i huset.) Men om noen vil Skype en dag - just let me know!

I går var vi som sagt på ballett. 


Litt annerledes scene enn operaen, men men, fungerte dette også. 



Danserne var hver for seg veldig dyktige, men desverre var de ikke så veldig synkroniserte, noe som er en fordel i en ballettforestilling! 



Et lite minus til var at det ble servert mat og drikke i mens forestillingen holdt på. En smule forstyrrende! Men alt i alt - en veldig bra kveld!

I dag var vi invitert på lunsj hos Amal. Hans nabo har nemlig kjøpt seg en skikkelig portabel pizzarestaurant og der skal de selge Dr.Oetker - Pizza Ristorante-pizzaer! (Lasten kom fra Mombasa i går.) Og de måtte jo selvfølgelig testes ut. Smakte den det samme som hjemme?!? Ikke at det er så fantastisk med frossenpizzaer, men en gang i blant kan man jo slå seg løs.




Etter lunsj gikk vi oss en liten tur i Karura forest, et inngjeret skogsområde like i nærheten.


Nesten som norsk skog... 




Blader med torner hadde vi aldri sett før! 


Vi trasket vel rundt i underkant av en time og Charlie klarte seg superfint! Men det skal sies at han sluktet relativt raskt i bilen på vei hjem og sover fortsatt godt inne på pleddet sitt. Tror det er greit å ta turdistansene litt gradvis. Men om ikke lenge kan han sikkert bli med på løpetur! Jon-Andreas gleder seg stort til det!

Vi, av den menneskelige rase, nyter for øyeblikket solen i hagen. Ikke en sky på himmelen og ca 23 grader. Perfekt!

Ha en fin uke!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar